C L O U D ;
ABOUT ENTRY TWITER FCBOOK
Segmen Jom Pilih Hadiah by Nabila Biela
Monday, 25 March 2013 • 08:18 • 8 comments
Assalamualaikum ^^


Hai semua. i guess this is the first segment ive joined for this 2013. haha. itu tandanya gua mmg tak updated lansungkan blog ni. haha. sekarang ni takbanyak ga yg memikat hati. kalau ada, syarat dia macam-macam. follow sponsor dah lebih 20orang. fuh. penuh list following aku. 

so, at last. aku jumpa segment yg mmg terbaik !! hahaha. segment ni membenarkan each peserta pilih 2 hadiah yg diaorang nak. antara hadiah-hadiahnya :-

Senarai Hadiah

DRESS (3 ORANG)
PEPLUM (2 ORANG)
LIP TINT (2 ORANG)
TOPUP RM10 ( 7 ORANG)
TOPUP 5 ( 5 ORANG)
HANDPHONE CASES (10 ORANG)
KEYCHAIN (10 ORANG)
BODY SCRUB D HERB ( 3 ORANG)
NOVEL (2 ORANG)
BANNER IKLAN DI PINGJE.ORG (SORANG)
TUDUNG BAWAL (4 ORANG)
SHAWL (SORANG)
SHESEIDO BLACK MASK(4 0RANG)
TSHIRT MUSLIMAH (SORANG)

hebat bukan ? so kalau tak masuk tu mmg akan rasa rugi. percayalah. btw saya dah follow awak duhai nabila *1017. dan saya dah follow dan line semua sponsor. sekian. hope ada rezeki di sini. Amin.

and, hadiah yang aku pilih which is something yang paling aku suka ialah :
DRESS DAN PEPLUM. *aku memang suka baju*


SEGMEN : SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN
Thursday, 10 January 2013 • 07:42 • 5 comments
Assalamualaikum

hai. saya. join. segmen. baru. yippiii.


anak iban ada halkum,
assalamualaikum.

anjing jiran nama kenny,
saya join segmen akak ni !

saya ni tak pekak,
ada hadiah tak kak ?

atuk saya petani,
hope so ada rezeki saya dekat sini !

lepas lari otot kejang,
sorry kak, terbebel panjang.

pagi-pagi naik kuda
so, saya dilahirkan pada : 

25 Januari 1998 diulangi 25 Januari 1998

sekian, terima kasih. btw, saya dah follow akak. akak kalau nak follow back, follow sini lah sbb blog yg zyqaa ni blog utk contest jeh - http://finggi.blogspot.com/ 



PAST
Her Words;


Assalamualaikum and hai *waving*.
This blog was created just for her contest/ga/segment stuff. Lets go to her 'real' blog - http://finggi.blogspot.com/.
Have a blast ^^

OTHERS;